MPlayer OSX Extended

MPlayer OSX Extended rev13

Nuttige uitbreiding van potente videospeler

VOOR

  • Bedieningsknoppen in afspeelvenster
  • Speelt mkv-bestanden
  • Maakt screenshots

TEGEN

  • Geen

Excellent
9

Het kosteloze MPlayer OSX Extended is een krachtige doch lichte videospeler voor de Mac. Het programma is een verbeterde versie van MPlayerOSX, met een gebruiksvriendelijker interface en enkele aanvullende eigenschappen.

Net als MPlayerOSX speelt deze videoapplicatie zowat alle denkbare videoformaten af. Maar waar "vader" bedieningsknoppen mist in het afspeelvenster, voegt MPlayer OSX Extended deze toe. Hierdoor lijkt het programma niet alleen qua functionaliteit maar ook qua uiterlijk erg op VLC Media Player. Dit is natuurlijk niet echt een probleem, want zo is er gewoon een alternatief op een fantastische en stabiele videospeler.

Een andere verbetering is dat MPlayer OSX Extended mkv-bestanden afspeelt. Dit zijn vaak video's van hoge kwaliteit. Bovendien heeft de applicatie een geïntegreerde screenshot-functie. Zo sla je een plaatje op van leuke momenten in een film.

MPlayer OSX Extended bouwt verder op de basis van videospeler MPlayerOSX. Dit levert een mooie applicatie die zonder problemen als alternatief fungeert voor VLC Media Player.

Meeste downloads Audio voor mac

Meer
MPlayer OSX Extended

Download

MPlayer OSX Extended rev13

Beoordelingen about MPlayer OSX Extended